محمد پیله فروش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ۱۱۱ هکتار مزرعه زعفران موجود در قزوین بیش از ۴۱ هکتار آن متعلق به شهرستان قزوین و ۳۱ هکتار نیز در تاکستان بوده و این ۲ شهرستان قطب کشت و تولید زعفران در سطح استان محسوب می شوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز فصل برداشت محصول زعفران از سطح اراضی کشاورزی این استان، ۳۳۲ کلیوگرم زعفران تولیدی روانه بازار می شود.

وی درخصوص روند کاشت، داشت و برداشت محصول زعفران، تاکید کرد: کاشت زعفران در قزوین از شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه دارد و با سرد شدن هوا، آبیاری این محصول شروع می شود، در همین راستا زمان برداشت این محصول از آبان آغاز و تا اواخر آذر ماه ادامه خواهد داشت و برداشت گل زعفران در مزارع کشاورزی این استان نیز به صورت دستی انجام می‌شود.

پیله فروش خاطرنشان کرد: زعفران فواید و خواص بسیاری دارد و جزو محصولات صنایع تبدیلی نیز محسوب می شود، از زعفران به عنوان دمنوش گیاهی آرام بخش، نشاط آور و طمع دهنده مواد غذایی استفاده می شود و در صنایع رنگرزی، طب سنتی، داروسازی، بستنی سازی، عطرسازی، آرایشی و بهداشتی، عرقیات و صنایع غذایی جایگاه ویژه ای دارد.



Source link

Shares:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *