به گزارش ایرنا از وزارت جهادکشاورزی، «سیدحمزه رضوی» در جلسه شورای هماهنگی مناطق هفت‌گانه امور اداری افزود: با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای توسط سازمان امور اداری و استخدامی کشور، بنیاد ملی نخبگان و وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۲، مقرر شد این وزارتخانه نسبت به جذب ۲۰۰ نفر از نخبگان در قالب طرح «شهید موسوی» اقدام کند که در این راستا جلسات هماهنگی زیادی به‌ویژه برای تامین بودجه طرح برگزار شد.

مدیرکل امور اداری وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: برای جذب نخبگان، دوره‌های ارزیابی به صورت تئوری و عملیاتی به تفکیک رشته‌های تخصصی افراد در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار و برای پذیرفته شدگان گواهینامه شایستگی صادر شد تا بتوانند در رشته‌های تخصصی خود و با اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی جذب شوند.

وی گفت: از تعداد ۲۰۰ نفر، ۱۵۴ نفر از نخبگان جذب ستاد وزارت جهاد کشاورزی، دستگاه‌ها و سازمان‌های وابسته و سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها شده‌اند.

رضوی تصریح‌کرد: برای ۴۶ نفر دیگر نیز گواهینامه شایستگی صادر شد، اما تمایل و انتخاب این افراد دستگاه‌های خارج از وزارت جهاد کشاورزی و بخش خصوصی به دلیل پرداخت حقوق و مزایای رفاهی بالاتر بود.

وی در مورد تامین نیروی انسانی جدید، اظهار داشت: چند نوبت برای جذب نیروهای جدید اقدام لازم انجام شد، اما سازمان امور اداری و استخدامی کشور همه موضوعات از جمله جذب نیروی جدید و افزایش حقوق کارکنان را منوط به اصلاح و به‌روز کردن چارت و تشکیلات تفضیلی وزارت جهاد کشاورزی کرده است.

رضوی خاطرنشان‌کرد: وزارت متبوع در سال ۱۴۰۱ نیز در قالب آزمون نهم فراگیر دستگاه‌های کشور توانست یک‌هزار نفر در سطح وزارتخانه و یک‌هزار و ۶۰۰ نفر در سطح دستگاه‌های وابسته جذب کند، اما به دلیل پایین بودن حقوق مجموعه وزارت جهادکشاورزی، برخی از پذیرفته شدگان به ویژه در حوزه کارشناسی فناوری، از کار انصراف و جذب سایر دستگاه‌ها شدند.

مدیرکل امور اداری وزارت جهادکشاورزی گفت: انصراف و خروج این افراد در مجموعه وزارت جهادکشاورزی، موجب شد معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارتخانه موضوع فوق‌العاده امنیت غذایی را برای افزایش حقوق کارکنان پیگیری کند.

وی اضافه‌کرد: با پیگیری و اهتمام وزیر جهاد کشاورزی و این معاونت، پیشنهاد ردیف فوق‌العاده امنیت غذایی به‌زودی در صحن علنی مجلس به رای نمایندگان گذاشته خواهد شد و این در حالی است که از ابتدای سال ۱۴۰۲ با پیگیری‌های به عمل آمده نسبت به برقراری فوق‌العاده ویژه کارکنان وزارت جهادکشاورزی در مشاغل تخصصی اقدام و با صدور احکام کارگزینی از مزایای آن برخوردار شده‌اند.

رضوی افزود: علاوه بر موضوع جذب ۲ هزار و ۶۰۰ نفر از طریق آزمون نهم فراگیر دستگاه‌های کشور، طی پیگیری‌های انجام شده از سازمان اداری و استخدامی کشور نسبت به دریافت مجوزهای استخدامی در قالب طرح‌های «شهید همدانی»، «شهید موسوی» و در استان‌ها در قالب طرح «شهید زین‌الدین» اقدام شد که آزمون‌های مربوطه در حال برگزاری است و پس از مشخص شدن پذیرفته شدگان نهایی در رشته شغلی و در محل‌های انتخابی مشغول به‌کار خواهند شد.

این مسئول وزارت جهاد کشاورزی گفت: مجوز جذب ۲ هزار نیرو از طریق طرح «شهید رضوی» نیز با محوریت وزارت متبوع در سال گذشته اخذ شد، اما به دلیل عدم تامین اعتبار آن توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور امکان برگزاری آزمون در سال‌ جاری امکان‌پذیر نشده است که امیدواریم در سال آینده کارسازی شود.

وی درباره جذب ایثارگران اظهار داشت: در حال پیگیری جذب ایثارگران هستیم و از ۸۰۰ مجوز صادره، تاکنون حدود ۳۵۰ نفر از طریق آزمون اختصاصی پذیرفته شده‌اند و بقیه این افراد بر اساس اعلام نیاز و شرکت در آزمون‌های آتی پذیرفته خواهند شد.

رضوی افزود: افزایش حقوق، دستمزد و رفاهیات کارکنان مجموعه وزارت جهادکشاورزی و جذب نیروهای جدید در اولویت معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی و این اداره کل در دولت چهاردهم است.



Source link

Shares:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *