به گزارش دریافتی روز جمعه ایرنا از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کرمان، سید مصطفی فاطمی، مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در آیین رونمایی از این لوح گفت: از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب ایران، اقوام و ادیان با گویش‌ها و زبان‌های مختلف با تفاهم و دوستی در کنار هم زندگی کرده و این تنوع قومیت در کنار کثرت انواع لباس، خوراک و آیین‌ها عامل وفاق ملی و جاذبه گردشگری است.

وی افزود: رویدادهای زیاد و متفاوتی در طول سال در کشور برگزار می‌شود، داشتن یکهزار و ۷۰۰ رویداد در سال عاملی در راستای توسعه گردشگری به خصوص در حوزه گردشگری روستایی است.

این مسئول در ادامه بیان کرد: منطقه شمال کرمان با پسته شناخته می‌شود و پسته این منطقه شهرت جهانی دارد، حرکت جوانان روستای ساقی با همراهی تمام اهالی روستا و همکاری مسئولان دولتی در برگزاری جشنواره پسته‌خوران در راستای معرفی بهتر و بیشتر پسته این منطقه قابل تقدیر بوده و پس از پنج سال برگزاری مداوم امروز از لوح ثبت این جشنواره در فهرست رویدادهای ملی رونمایی می‌کنیم.

فاطمی خاطر نشان کرد: این رویداد در سطح استان به ثبت رسیده و با افزایش سطح کیفی برگزاری و کار بیشتر و بهتر جوانان روستای ساقی قابلیت آن را دارد که در آینده به عنوان جشنواره ملی به ثبت برسد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه روستای ساقی رویداد موفقی برگزار کرده و در همراهی با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان، به دنبال معرفی این روستا با کسب امتیازات لازم، به عنوان روستای هدف گردشگری هستیم.

مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در پایان افزود: این دسته از رویدادها باعث حضور گردشگران در روستا می‌گوید و به دنبال آن شاهد توسعه گردشگری روستایی، گردشگری کشاورزی و بوم‌گردی‌ها در مناطق روستایی خواهیم بود.

پسته را به جایگاه واقعی در جهان برسانیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز در حاشیه این جشنواره، ضمن تشکر از جوانان روستا در همت و تلاش‌شان برای برگزاری این جشنواره گفت: سال گذشته در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران شاهد حضور غرفه پسته بودیم و این نشان از جایگاه ویژه پسته به عنوان محصولی استراتژیک نه تنها در اقتصاد بلکه در توسعه گردشگری است.

امیر حسن‌زاده افزود: یکی از شاخص‌های کیفیت پسته مغز آن است و مغز پسته کرمان در دنیا حرف بسیاری برای گفتن و عرضه دارد.

وی بیان کرد: با برگزاری این جشنواره و ایجاد نشاط اجتماعی، امیدواریم با مدیریت بهتر مصرف آب شاهد افزایش کیفیت و کمیت محصول پسته در استان کرمان باشیم.

حسن‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: با کمک شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علمی و حرکت روبه جلو با علم روز دنیا باید پسته کرمان را در مسیر تولید و عرضه بهتر به دنیا قرار دهیم و این محصول را به جایگاه واقعی‌اش در جهان برسانیم.



Source link

Shares:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *