حسن جلیلوند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان اراضی کشاورزی ۲۹ هزار هکتار به کشت جو آبی و هفت هزار هکتار به کشت جو دیم اختصاص می یابد.

وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود در سال زراعی جدید، بیش از ۱۵۰ هزار تن محصول جو برداشت شود، تصریح کرد: میانگین برداشت جو در مزارع آبی قزوین در هر هکتار چهار هزار و ۵۰۰ کیلوگرم و در مزارع دیم یک هزار و ۴۰۰ کیلوگرم است.

جلیلوند یادآور شد: جو از جمله محصولات مهم و استراتژیک کشاورزی است که مورد استفاده واحدهای دامی قرار می گیرد و تامین آن برای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.

این مسوول خاطرنشان کرد: کشت محصول جو هم اکنون در استان قزوین آغاز و تا پایان فصل پاییز ادامه خواهد داشت.



Source link

Shares:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *