محمدرضا صدیق پور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قیمت کنونی هرقطعه جوجه یکروزه ۱۳ تا ۲۶ هزارتومان است.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی اردیبهشت به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد که حداقل از این میزان جوجه ریزی ۳۰۰ هزارتن تولید گوشت مرغ خواهیم داشت که به سبب مازاد بر نیاز کشور، بخشی از آن صادر و بخش دیگر به عنوان ذخایر استراتژیک است.

صدیق پور با بیان اینکه ۹۰ درصد جوجه ریزی اردیبهشت ماه تولید داخل و ۱۰ درصد وارداتی است، افزود: با افزایش تولید داخل بتدریج سهم وارداتی ها کاهش می‌یابد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه گفت: از ابتدای نیمه دوم سال ۱۰۰ درصد جوجه واحدهای مرغداری تولید داخل است که همواره بدلیل افزایش جوجه ریزی های مرغ مادر و گله های اجداد، در نیمه دوم سال صادرکننده جوجه هم خواهیم بود.

خبرنگار: آزاده محبی

Shares:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *