سوله های صنعتی دیگر فضاهایی قدیمی و از مد افتاده نیستند. آنها اکنون آینده صنعت تولید هستند. ساخت سوله صنعتی یکی از ملزومات هر واحد تولیدی است.

سوله های صنعتی در صنایع گوناگونی مانند کشاورزی، دامپروری، خودروسازی، هواپیما سازی، صنایع نیروگاهی، کارگاه ها، دفاتر کار، انبارها و مخازن نگهداری، باشگاه ها و مراکز تفریحی و بسیاری موارد دیگر کاربرد دارند.

از این رو می توان گفت سوله های صنعتی نقش مهمی در کلیه صنایع کشور دارند. اگر به فضای انبار بیشتری برای محصولات خود نیاز دارید، سوله های صنعتی بهترین گزینه برای شما هستند. برخلاف انبارها و ساختمان های سنتی، این سازه ها فضای بیشتری را با هزینه کمتر در اختیار شما قرار می دهند.

در این مطلب قصد داریم تمام آنچه برای ساخت سوله صنعتی باید بدانید را با شما در میان بگذاریم. همچنین تخمینی از قیمت سوله در سال ۱۴۰۲ را به شما ارائه می دهیم.

سوله صنعتی چیست

سوله های صنعتی سازه های فلزی هستند که در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند. از سوله اغلب به عنوان انبار مواد اولیه و کالاهای نهایی استفاده می شود.

ساخت سوله صنعتی با مواد مختلفی امکان پذیر است. اما محبوب ماده مورد استفاده برای ساخت سوله ها فولاد است. فولاد با استحکام و دوام بالا، گزینه ای عالی برای ساخت سوله های صنعتی است.

سوله های صنعتی را می توان در صنایع مختلف مورد استفاده قرار داد. از آنها در صنایع خودروسازی، مبلمان، ماشین آلات و بازیافت و بسیاری صنایع دیگر استفاده می شودسوله های صنعتی بسته به کاربرد آنها در اشکال و اندازه های مختلفی تولید می شوند. این سازه ها را می توان با استفاده از فولاد، چوب، آجر یا بلوک بتنی ساخت.

انواع سوله های صنعتی و کاربرد آنها

سوله های صنعتی برای نگهداری و نگهداری تجهیزات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین به عنوان محیط های افزوده شده به کارخانه نیز استفاده می شود.

انتخاب و انجام یک مشاوره اصولی

سوله سازی و اجرای مراحل آن از مشاوره با کارشناسان مربوطه آغاز می ‌شود. شاید برخی این مرحله را چندان جدی نگرفته و تاثیر آن را در بهبود انجام مراحل کار و انتخاب صحیح نوع سوله دست کم بگیرند.

این درحالی است که انتخاب یک مشاور کارآزموده شما را در انجام بهینه کار و انتخاب نمونه مناسب و کارآمد سوله راهنمایی می ‌کند. همچنین به شما در زمینه انجام کامل و درست مراحل اداری کار برای دریافت مجوز و اقدامات قانونی مشاوره خواهد داد.
پس از این کار می‌توانید بخش‌ های مختلف پیش رو را به ‌ترتیب اولویت انجام دهید.

عملیات ساخت سوله و طی نمودن مراحل اداری و قانونی

این عملیات شامل دو بخش امور اداری و بخش ساختمانی است.

در بخش نخست لازم است نسبت به دریافت مجوزهای مربوطه برای این کار اقدام نمایید. مراجعه به مراجع قانونی و طی نمودن روال قانونی کار، نخستین قدمی است که اجرای صحیح کار سوله سازی را برای شما فراهم می‌کند.

پس از دریافت مجوزهای قانونی لازم، باید نسبت به تهیه زمین لازم برای این کار اقدام نمایید. در این مرحله انتخاب زمینی که مشخصات لازم برای انجام سوله سازی را داشته باشد از اهمیت بالایی برخوردار است و در نهایت زمین مورد نظر باید از طرف شرکت سازنده سوله مورد تایید قرار بگیرد.

در این مورد لازم است کاربری سوله پیش از انتخاب زمین مناسب تعیین شود. زیرا برای برخی مصارف نیاز به زمین‌ با ویژگی ‌های خاص وجود دارد. برای مثال اگر سوله را برای نگهداری اقلامی با وزن بالا بخواهید، یا قصد احداث کارخانه ‌ای با تجهیزات سنگین صنعتی یا کشاورزی را در آن داشته باشید، نیاز به ساختار محکم و منسجم در بخش کف داشته و همچنین باید کف ‌سازی لازم را نیز به انجام برسانید.

این در حالی است که سوله‌ های سبک (مانند » سوله خرپایی) یا مواردی که برای مصارف غیر سنگین کاربرد دارد، نیاز به انجام سنگین چنین مراحلی در این مقیاس نداشته و از نظر قیمت نیز بسیار ارزان ‌تر هستند.

آغاز عملیات ساختمانی سوله سازی با خاکبرداری

خاکبرداری نخستین گام از عملیات ساختمانی در مراحل ساخت سوله است. در این مرحله، وجود متخصصین کارآزموده و شرکت‌ های مهندسی معتبر سازنده، کمک زیادی به انجام مقرون به ‌صرفه و ایمن کار می ‌کند.

طی عملیات خاکبرداری اصولی و تراز کردن سطح، مراحل آزمایش خاک جهت تعیین شرایط ایده‌آل برای آغاز اجرای فونداسیون، عملیاتی می‌شود.

آزمایشگاه ‌های مهندسی خاک در این مرحله نقش مهمی داشته و به شما اطمینان لازم برای یک اجرای موفق با رعایت اصول علمی و ایمنی را می‌ دهند.

مزایای استفاده از سوله

امروزه استفاده از سوله های صنعتی برای بسیاری از شرکت ها به یک ضرورت تبدیل شده است. از این رو تقاضا برای این سوله ها در حال افزایش است زیرا آنها مزایای مختلفی را ارائه می دهند.

سوله های صنعتی تنها مکانی برای نگهداری تجهیزات و مواد نیستند، بلکه مزایای متنوع دیگری نیز دارند. آنها می توانند به عنوان فضای اداری، تاسیسات تولیدی، انبار یا خرده فروشی استفاده شوند.

مهمترین مزایای استفاده از سوله های صنعتی عبارتند از:

  • بهبود بهره وری
  • افزایش راندمان تولید
  • کاهش خطر سرقت
  • دسترسی آسان به مواد و تجهیزات
  • قیمت کمتری نسبت به ساخت ساختمان
  • محافظت در برابر شرایط آب و هوایی و ایجاد یک پناهگاه در هنگام باد، باران، طوفان یا سایر شرایط آب و هوایی
  • پایداری، سوله های صنعتی محکم و بادوام هستند که به این معنی است که کار کردن در آنها ایمن و به صرفه است.

روش ساخت سوله فولادی

پیش از شروع به ساخت سوله، ابتدا باید مراحل اخذ مجوز و فرایندهای قانونی آن را طی کنید. این مراحل در هر منطقه، شهر و شهرک صنعتی شرایط خاص خود را دارد. پس از انجام مراحل قانونی می توانید نسبت به خرید یا اجاره زمین (محل ساخت سوله) اقدام کنید.

سپس با انتخاب شرکت پیمانکار یا سازنده سوله گام بعدی برای ساخت سوله را بر می دارید. شرکت سازنده سوله، مراحل ساخت سوله فولادی را قدم به قدم به صورت زیر اجرا می کند.

  • انتخاب نوع سوله بر اساس کاربرد مورد نیاز
  • طراحی و انجام محاسبات مورد نیاز برای ساخت سوله
  • خاک برداری و اجرای فونداسیون
  • اجرا کف سوله
  • برپا کردن سازه اصلی سوله، شامل قرار دادن ستون ها و دیگر قطعات سازه
  • اجرای سقف و دیوار کشی
  • نصب در و پنجره ها
  • قرار دادن تجهیزات مورد نیاز مورد نوار نقاله و جرثقیل سقفی
  • نصب و اجرا تاسیسات مانند برق، ژنراتور، گرمایش و سرمایش
  • نصب سیستم های امنیتی، دوربین ها مدار بسته و سیستم اطفا حریق

عوامل موثر بر قیمت سوله

پارامترهای زیادی بر قیمت سوله تاثیر گذار هستند. همچون تمامی سازه های دیگر، قیمت سوله تحت تاثیر نرخ ارز، نوسانات بازار، نرخ تورم، شرایط اقتصادی و نظام عرضه و تقاضا قرار دارد. اما بجز موارد یاد شده، عوامل دیگری نیز وجود دارند. مهمترین این عوامل عبارتند از:

  • متراژ و مساحت نهایی سوله مورد نظر
  • طراحی سازه سوله
  • محل قرار گیری سازه
  • شرایط آب و هوایی و نوع اقلیم محل سازه سوله
  • نوع کاربری سوله
  • مواد و مصالح مورد استفاده در ساخت سوله
  • نوع کف سازی سوله
  • نوع پوشش سقف سوله

قیمت ساخت سوله در سال ۱۴۰۲

با توجه به موارد یاد شده می توان گفت که قیمت ساخت سوله تحت تاثیر عوامل زیادی قرار دارد. اما با یک محاسبه ساده می توان تخمینی از قیمت سوله در سال ۱۴۰۲ ارائه داد.

برای مثال ساخت یک سوله ۱۰۰ متر مربعی با شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • تعداد طبقات: یک طبقه
  • بدون جرثقیل
  • بدون ستون میانی
  • “دهانه” سوله بر حسب متر: ۱۰ الی ۱۲ متر
  • “ارتفاع” از کناره سوله بر حسب متر: ۳ متر
  • “مساحت” سوله بر حسب متر مربع: ۱۰۰ متر مربع
  • وزن تقریبی هر مترمربع: ۳۳.۶ کیلوگرم
  • ورن کلی سوله: ۳۳ تن

قیمت ساخت سوله ای با این شرایط در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ میلیون تومان تخمین زده می شود. البته با توجه به نوع مصالح، شرایط کار، تجهیزات مورد نیاز و مسایل دیگر، این عدد تغییر می کند.

چند توصیه مهم و کاربردی در ساخت سوله

سوله‌ سازی کاری دشوار، طولانی و هزینه ‌بر است که اجرای اصولی و گام به گام آن نیازمند داشتن اطلاعات لازم و کافی و صرف زمان و انرژی بالایی است. از این جهت و با توجه به نیاز کاربری که سوله برای آن ساخته می‌شود، لازم است تا در انتخاب مجری این پروژه دقت و حساسیت بالایی به خرج دهید.

در این صورت زحمات و مخارج شما بی‌ نتیجه نمانده و پروسه انجام کار با موفقیت و رضایت شما به پایان خواهد رسید.
همچنین پیشنهاد می‌شود مخارج کار را با دقت و توجه کامل محاسبه و از ابتدا برای موارد خاص و پیش ‌بینی نشده احتمالی نیز آماده باشید.

جمع بندی

با اجرای بهینه کلیه مراحل کار و سپردن آن به یک مجموعه مهندسی خلاق و کارآزموده، ساخت سوله ‌ای زیبا، ایمن و مقرون ‌به ‌صرفه را در حالی تجربه کنید که با کاربری مورد نظر شما هماهنگی لازم را داشته و می ‌تواند نیازهای کاری شما را به بهترین شکل تامین نماید.

همواره صرفه اقتصادی کار را در نظر داشته باشید و با انتخاب بهینه کلیه اجزای کار از زمین مورد نظر تا ساخت سوله و اجرای تاسیسات و در نهایت پایان کار از هدر رفت هزینه و متریال مورد استفاده پیشگیری کنید.

  • لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکن

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation

پادکست Smashing Episode Pauloag Conve Seen Overs تجزیه و تحلیل و مقایسه چارچوب های عملکرد

Rosalina Willamson

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد

Shares:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *